Još jedan desert za prizivanje ljeta! Ta aroma limunove korice u finom, prhkom tijestu s maslacem! Uh! Vjerujem da si možete zamisliti tu kombinaciju!
U posudu dodajte žumanjke, vanilin šećer,
Vrelom mllijeku dodajte smjesu žumanjakaInstructions
Pita od limuna
maslacem! Uh! Vjerujem da si možete zamisliti tu kombinaciju!Ingredients
Podloga
Limun krema
Meringue poljupci
Instructions
Podloga
maslac i šećer dok ne postane kremasto. Dodajte ekstrakt od vanilije i još
kratko miksajte!
ne sjedini. Na kraju dodajte oštro brašno i miksajte
dok ne dobijete mrvičasto tijesto.Meringue poljupci
Limun krema
šećer i gustin. Pjenjačom ili mikserom miksajte dok se smjesa ne udvostruči.
uz konstantno miješanje. Procijedite sok od limuna u smjesu i kuhajte 10ak
minuta na laganoj vatri dok ne dobijete gustoću pudinga!
sobnoj temperaturi, zatim još bar 1h u hladnjaku.