Hladni jesenski dani, čaj i slatki kruh s jabukama. Zvuči kao idealna jesen.
Narezanim jabukama
U posudu za miskanje
Dodajte jaja, ekstrakt od
U drugoj posudi
Suhe sastojke dodajte
Dodajte mlijeko i sve
Kalup za kruh obložite
Pola biskvitne smjese
S štapićem promiješajte
Pecite na 180 stupnjeva
Nakon 45 minuta, izvadite
Pecite još 15 minuta.
Poslužite toplo.Instructions
Slatki kruh s jabukama
i slatki kruh s jabukama. Zvuči kao idealna jesen.Ingredients
Za kalup za kruh 30x7,5 cm
Biskvit
Fil od jabuka
Hrskavi posip
Instructions
dodajte smeđi šećer i cimet. Promiješajte.
dodajte maslac sobne temperature i šećer. Miksajte dok se ne sjedini.
vanilije pa miksajte dok ne postane pjenasto.
pomiješajte brašno i Dr.Oetker prašak za pecivo.
smjesi od jaja i maslaca pa promiješajte.
sastojke miksajte dok se ne sjedine.
papirom za pečenje.
istresite u kalup. Na to dodajte jabuke pa prelijte ostatkom smjese.
lagano po površini kruha.
45 minuta.
iz pećnice pa pospite gore hrskavi posip koji ste napravili od Dr.Oetker
mljevenih badema, brašna, šećera i otopljenog maslaca!