Iako sam mislila čekati jesen s ovim receptom, morala sam ga isprobati danas i odmah danas objaviti jer je ovo nešto čudesno!

Za ove rolice sam inspiraciju pronašla u kuharici moje omiljene Claire Saffitz, a ja sam promijenila neke stvarčice jer mi se baš jako jeo pekan.

Nije ništa komplicirano, ali trebate si uzeti vremena kao i za sve dobre rolice!
Tips & tricks
1. Tijesto možete napraviti i dan prije te pustiti da bude u hladnjaku preko noći.
2. Umjesto javorovog sirupa možete koristiti med
3. Umjesto pekan oraha možete koristiti obične orahe

30x20cm, dubine 7cm je posuda koju ja koristim.
Instructions
Sticky pekan-kardamom rolice
Ingredients
Slatko dizano tijesto za posudu 30x20cm, dubine 7cm
Sticky toping
Premaz za rolice
Instructions
Slatko dizano tijesto
Premaz za rolice
Sticky toping
Priprema rolica
Pečenje i posluživanje