Jedan mali zaljubljeni spin na klasične princezice. Ovaj hrskavi craquelin pokrov im daje poseban touch, a pravi su desert za romantičnu večeru u dvoje.

VIDEO IG
Potrebno vam je:
1 Kutija Dr.Oetker princes krafni
120g omekšalog maslaca
2 jaja
300ml vode
Za craquelin
60g glatkog brašna
60 g omekšalog maslaca
60 g šećera
2 žlice Dr.Oetker crvene boje
Za kremu:
500ml mlijeka
Za početak pripremite craquelin. U posudu dodajte sve sastojke i promiješajte. Dobit ćete izrazito meko tijesto.
Tijesto prebacite na papir za pečenje pa preko njega dodajte još jedan list papira i valjajte ga između listova na što tanje možete.
Tako razvaljanu smjesu stavite u hladnjak na 1h ili u zamrzivač na pola sata.
Za princeze, smjesi dodajte maslac i mlijeko pa miksajte da se sjedini, a onda dodajte jaja i miksajte još dvije minute.
Smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu, izrežite rupu od 1cm na vrhu vrećicu, pa na protvan obložen papirom za pečenje istiskujte smjesu u obliku srca.
Pazite da vam oblik srca ne bude veći od srcolikog rezača za kekse.
Srcolikim rezaček z akekse izrežite craquelin u oblik srca pa svakoj princezici stavite na vrh pokrov.
Pazite da radite brzo kako se ne bi omekšao craquelin jer nećete moći rezati oblike.
Pecite na 200 stupnjeva 35-40 minuta.
Za kremu, uzmite smjesu za kremu iz Dr.Oetker kutije za princes krafne. Dodajte mu mlijeko, miksajte 5 minuta , a onda ju stavite u hladnjak na 30 minuta.
Svaku princezu prerežite I punite kremom.
