Ovo je kolač bez kojeg niti jedan blagdan ili slavlje ne može proći. Modllice u kojima ih radimo su starije od mene bar dva puta !
Jednostavni sastojci koje najčešće uvijek imamo u kuhinji, a najljepše je to što ih možete napraviti unaprijed jer su šape najukusnije kad malo odstoje u zatvorenoj posudi!
Pećnicu uključite
U posudu dodajte Promiješajte.
Dodajte mast i
U svaki kalup
Bitno je da nije
Pecite ih 10-15
Kada su pečene,
Dok su još tople,
Čuvajte u
Instructions
Slavonske šape
Ingredients
Za kalupe
Za kasnije
Instructions
na 180 stupnjeva, a kalupe za šape namastite i pobrašnite.
prvo suhe sastojke – mljevene orahe, šećer, brašno te Dr.Oetker sodu bikarbonu.
jaje pa umijesite tijesto.
utisnite po kuglicu tijesta. Ovisno o veličini kalupa.
prepun kalup jer će se šape još dići kod pečenja.
minuta.
pustite ih minutu da se prohlade,a onda
ih odmah vadite iz kalupa.
uvaljajte ih u šećer u prahu u koji ste dodali Dr.Oetker vanilin šećer.
zatvorenoj posudi!
1 comment
Mmmmmmmm
Ništa drugo ne mogu reći
Djetinjstvo ❤️❤️❤️