Privizivamo snijeg s ovim pikantnim napitkom! Topli začini poput kajenskog papra, chiija i cimeta griju još više u kombinaciji s Ciobar toplom čokoladom!

Začine si prilagodite po ukusu, a meni baš paše onako, malkoc ljuće 👌
Potrebno vam je:
250ml mlijeka
2 vrećice @dr.oetker_hrvatska Ciobar tople čokolade
Prstohvat kajenskog papra
Prstohvat chilija
Prstohvat cimeta
Po želji:
Preljev od čokolade
Marshmallowsi
Za početak mlijeku dodajte začine. Ovo je umjerena jačina, a ako želite jače, slobodno začinite po ukusu.
Dodajte, zatim, Ciobar smjesu – obje vrećice pa pjenjačom dobro promiješajte.
Stavite smjesu na umjerenu vatru i kuhajte uz konstantno miješanje.
Kuhajte dok ne postignete željenu gustoću, a dovoljno je minutu-dvije kuhanja.
Po stjenkama čaše izlijte malo preljeva od čokolade za dodatni kick i kao dekoraciju.
Toplu čokoladu izlijte u tako pripremljenu čašu, pospite marshmallowse i poslužite toplo!