Čim smo ušli u hladniji mjesec, odmah sve miriši na jesen. A ima li boljeg jesenskog mirisa od cimeta? Mislim da nema! Ove cimet ruže su idealne za prohladne dane koji su pred nama!
https://www.instagram.com/tv/CGPXA2qpN4e/
Uz konstantno
Miksajte na
Ostavite tijesto
Nakon 30 minuta
Premažite cijelu
Drugu polovicu,
Rezačem izrežite
Trakicu primite
Spiralu zamotajte
Cimet ruže
Pecite na 200Instructions
Cimet ruže
Ingredients
Za tijesto
Za premazivanje
Za posipanje
Instructions
miksanje dodajte brašno, Dr.Oetker kvasac, prstohvat soli i šećer.
Promiješajte.
miksanje postepeno dodajte mlijeko, a onda i maslac.
srednjoj brzini sve dok se tijesto ne počne odvajati od posude.
da odmori 30 minuta na toplom.
tijesto razvaljajte što tanje u oblik pravokutnika.
površinu maslacem i pospite Dr.Oetker cimet šećerom po donjoj polovici tijesta
(sve tri vrećice cimet šećera)
koja je samo premazana maslacem, preklopite preko cimet polovice i lagano pritisnite.
trakice debljine 2 cm.
sa svake strane i rolajte sa svake strane u suprotnom smjeru kako biste dobili
efekt spirale.
u krug – ružu.
posložite na posudu za pečenje koju ste obložili papirom za pečenje te odozgora
pospite još Dr.Oetker cimet šećera.
stupnjeva, 20 minuta.