Evo torte koju svatko može napraviti, iznimno je ukusna, brza, a može poslužiti i kao poklon za Valentinovo! I da..ne peče se, jer tko bi htio provoditi vrijeme u kuhinji na Valentinovo..bolje to provedite sa svojom voljenom polovicom..
Koristila sam
Za početak
Utisnite kekse u
Stavite u
Za kremu, u
Dodajte zatim
Otopite Dr.Oetker
Kremu podijelite
U jedan dio kreme
Žlicom
Zagladite gore sa
Vrećice Dr.Oetker
Mirror glaze
Dodajte crvene
Mirror glaze mora
Kada je mirror
Prelijte mirror
Ostavite par
Ukrasite po želji
Instructions
Valentinovska torta od malina i bijele čokolade
Ingredients
Podloga od keksa
Krema
Preljev
Instructions
kalup u obliku srca, možete ju raditi u običnom kalupu 28cm ili manje.
mljevenom keksu dodajte otopljeni maslac i šećer te limun šećer pa promiješajte.
dno kalupa koje ste obložili papirom za pečenje.
hladnjak dok ne napravite kremu.
posudu dodajte vrhnje za šlag i šećer pa miksajte do srednje čvrstoće.
krem sir i miksajte dok ne dobijete čvrstu kremu.
bijelu čokoladu pa dodajte kremi od krem sira.
na dva djela.
dodajte svježe ili odmrznute maline pa miksajte dok se ne sjedine.
rasporedite smjesu po kalupu za tortu. Napravite šareni uzorak tako da stavite
prvo jednu žlicu bijele kreme, a onda jednu žlicu kreme od maline.
spatulom ili žlicom i stavite u hladnjak na 2h ili u zamrzivač na 30 minuta.
mirror glaze-a stavite u kipuću vodu i držite par minuta dok se ne opusti.
istresite u posudu iz koje će vam biti lako sipati po torti.
boje dok ne postignete željenu nijansu i pustite da se ohladi do sobne
temperature.
biti ohlađen, a torta mora biti hladna ili smrznuta. Tako ćete dobiti najbolje
rezultate.
glaze prohlađen, tortu izvadite iz hladnjaka, smjestite na visoku čašu kako bi
mirror glaze morao nesmetano padati.
glaze tako što krenete od sredine torte pa prema rubovima!
minuta da se stisne na zraku pa ju smjestite na stalak za posluživanje.
gore. Ja sam koristila latice ruža i Dr.Oetker lila srca!