Kad netko kaže da je rekreirao okus nekakve poznate čokoladice u desertu, ja to shvatim ozbiljno, a najčešće se razočaram! Jedna od omiljenih čokoladica je defitivno Kinder Bueno, a svi pokušaji koje sam kušala su bili ok, ali ne dovoljno dobri. Do sada. Vjerujte mi, vrijedi svake minute, svakog lješnjaka i svake potrošene kalorije! Moj recept za Kinder Bueno cupcakes će biti vaš najdraži, garantiram!
Prvo pripremite
U posudu za
U smjesu prosijte
Miksajte tri
Napunite 2/3
Ostavite
Za pastu, u
Pastu prebacite u
Za kremu,
Svaki cupcake
U svaki cupcake
Pospite
Sakrijte od
Instructions
Kinder Bueno Cupcakes
Ingredients
Za 16 cupcakes-a
Kinder Bueno pasta
Krema za ukrašavanje cupcakea
Instructions
cupcakese. Kalup za cupcakese obložite papirićima za iste. Pećnicu ukljčite na
180 stupnjeva.
miksanje dodajte jaja, vrhnje, ulje i vaniliju. Miksajte 3 minute. Dodajte
zatim mlijeko pa miksajte još minutu.
sve suhe sastojke – brapno, prašak za pecivo te sol.
minute.
svake cupcake košarice i pecite u 15-20 minuta. Nakon 15 provjerite čačkalicom
u sredini, ako izađe suha, gotovi su. Svakako moraju dobiti blago zlatnu boju.
cupcakese da se ohlade u potpunosti.
blender ili food processor dodajte pržene lješnjake pa ih usitnite do grubo
mljevene konzistencije. Zatim dodajte otopljenu bijelu čokoladu i prstohvat
soli pa miksajte još 3-5 minuta dok ne dobijete lijepu pastu.
staklenku s poklopcem. Nećete baš sve potrošiti za ovaj recept.
izradite prvo mascarpone sir i vrhnje za šlag te šećer. Izradite do čvrstih
vrhova. Dodajte zatim 4 žlice Kinder bueno paste i miksajte dok se ne sjedini.
Prebacite kremu u slastičarsku vrećicu s nastavkom po želji.
izdubite u sredini do otprilike polovice.
stavite žličicu paste, a gore ukrasite kremom.
komadićima čokolade.
ukućana i uživajte sami!