Kada svladate tart koru, mogućnosti za punjenje je bezbroj! Prhko tijesto s aromom vanilije i maslaca komplimentira svakoj kremi pa pustite mašti na volju!
Ovaj panna cotta tart je pravi ljetni kolač i vjerujem da će se svidjeti svakome!
Kora za tart mora biti hrskava i čvrsta! Upravo tome doprinosi ovaj odlični Tala perforirani kalup za tart iz moje omiljene trgovine Sol i papar.
Na web shopu Sol i papar možete pogledati odlične Tala proizvode! Za ovaj recept sam koristila i Tala sito s tri nastavka! Odličan proizvod s tri različita sita – ovisno o tome za što vam je potrebno! Ne zauzima puno mjesta, a dizajn je retro i totalno paše uz mog Kiću!
Pogledajte video pripremu i isprobajte ovaj divni panna cotta tart koji vam donosim u suradnji sa Sol i papar!
Instructions
PANNA COTTA Tart
Ingredients
Tart Kora za TALA perforirani pekač promjera 28 cm
Panna Cotta krema
Voćni dio
Instructions
Tart kora
Panna Cotta krema